אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להתמודד עם פחד לא הגיוני ✔טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
חרדות / פחדים / פוביות / דיכאון / ייאוש / עצבות, חוסר ביטחון עצמי, פחד קהל / פחד במה / חרדת קהל, מחשבה טורדנית כפייתית, הפרעת חרדה ופחד, טיפול נפשי / טיפול אישי, התקפי חרדה / התקפי פאניקה, הפרעות קשב וריכוז ADHD, להתמודד עם פחד לא הגיוני, התקפות חרדה, טיפול קוגניטיבי בחרדה, סימפטומים להתקף חרדה, חרדת נטישה אצל מבוגרים, פחד פתאומי, חרדות אחרי לידה, דיכאון וחרדה, התקפי חרדה קשים, פחד מחושך אצל מבוגרים, התקף חרדות תסמינים, דיכאון סימפטומים, פחד ממים, התקפי חרדה סימפטומים, חרדה כאבי שרירים, פחדים, חרדה אחרי לידה, סימפטומים של חרדה, התקף פאניקה, פחד להישאר לבד, חרדה תמידית, פחד מבלונים, דיכאון חרדה, פחד משינויים, קוצר נשימה חרדה, חרדות חברתיות טיפול תרופתי, חרדות אצל ילדים טיפול, פחד מלידה, קשיי נשימה חרדה, איך מתמודדים עם התקף חרדה, טיפול בחרדות ללא תרופות, תרופה לחרדה, פחד ממעליות, לחץ נפשי, התקפי חרדה קלים, התקף חרדות סימנים, טיפול אלטרנטיבי בחרדות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
6:09טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד עם חרדה כללית? איך לטפל בחרדה? איך לטפל בדיכאון? עצבות, למה אני בדיכאון? למה אני בחרדה?
איך להתמודד עם חרדה ודיכאון כשלא יודעים מה הסיבה?

אנשים רבים מתמודדים עם תחושות של חרדה כללית או דיכאון, אך לא תמיד מסוגלים לזהות או להבין את המקור לתחושות אלו. אליעד כהן מסביר את הגישה שלו לטיפול במצבים אלו, ומציג שיטה להתמודדות כאשר הסיבות לא ברורות או שהן מודחקות לחלוטין.

מה עושים כאשר סובלים מחרדה לא ברורה?

ישנם אנשים המתארים מצב שבו הם חווים חרדה או פחד חזק, אך אינם מסוגלים לציין במדויק ממה הם מפחדים. חרדה זו מופיעה ללא סיבה ברורה, ואינה קשורה לאירוע או גורם ספציפי, כמו פחד מחושך או פחד מפגיעה פיזית. אליעד מסביר שכאשר אדם אינו מצליח לזהות את המקור המדויק לחרדה, יש לו נטייה לומר: "אני מפחד, אבל אני לא יודע ממה", ולהישאר תקוע בנקודה הזו ללא פתרון.

הגישה הנפוצה והאינטואיטיבית אומרת שכדי לטפל בחרדה, חייבים למצוא את המקור שלה. אך מה עושים כאשר המקור הזה אינו ברור?

כיצד מטפלים בחרדות כשהמקור אינו ברור?

אליעד מציע גישה אחרת: במקום להתעקש על מציאת המקור המדויק של החרדה, הוא מציע להתחיל מהדברים הקטנים יותר, שאותם קל יותר לזהות. אם לאדם יש חרדה גדולה שהוא אינו מבין את מקורה, ודאי קיימות גם חרדות קטנות יותר שהוא כן מודע להן ויכול לטפל בהן. על ידי טיפול בפחדים או בחרדות הקטנות והברורות יותר, מתפתחת תחושת ביטחון ומסוגלות. הביטחון הזה מאפשר לאדם להתמודד בהדרגה עם החרדות היותר גדולות והלא - ברורות.

מה הקשר בין חרדות מודחקות לפחדים יומיומיים?

ההסבר הוא שהמוח נוטה להדחיק את החרדות הגדולות והלא ברורות, כי הוא מאמין שאין להן פתרון. במצב כזה, המוח מעדיף "לא לדעת" מה החרדה הגדולה, משום שהוא חושש שלא יוכל להתמודד איתה. כאשר מטפלים בבעיות קטנות יותר, שברור מה גורם להן, המוח צובר ביטחון ומתחיל לשחרר מהתת - מודע גם את החרדות והבעיות הגדולות והעמוקות יותר.

כיצד דוגמת המזגן עוזרת להבין את הטיפול בחרדות?

אליעד משתמש בדוגמה פשוטה של מזגן שלא פועל, אך הסיבה אינה ברורה. כאשר לא יודעים מה בדיוק מקולקל במזגן, הוא ממליץ לבדוק קודם כל את הדברים הפשוטים והברורים - למשל האם השקע מחובר כמו שצריך, האם הכבל תקין, או האם יש תקלה כלשהי שאפשר לתקן בקלות. טיפול בדברים הקטנים והברורים יאפשר להבין בהמשך מה בדיוק הבעיה הגדולה יותר, או אפילו לפתור את הבעיה כולה בלי לדעת באופן ישיר את מקור התקלה הראשית.

באותו אופן, בטיפול בחרדות ודיכאון, מומלץ להתחיל מהדברים הקטנים ביותר שידועים לנו, ורק בהמשך להגיע לטיפול בחרדות הלא ברורות.

איך מתמודדים עם דיכאון בלי סיבה ברורה?

במקביל לחרדה, אליעד מדבר גם על אנשים שסובלים מדיכאון, אבל אינם מצליחים להצביע על הסיבה המדויקת לתחושותיהם. הוא מסביר שגם כאן הגישה המומלצת היא לא להתעקש מיד לחשוף את הגורם העמוק ביותר. במקום זאת, עדיף לטפל קודם כל בתחושות קטנות יותר של עצבות, אי שביעות רצון, או דברים מדכדכים אחרים שהאדם יודע בדיוק מה הם.

הסיבה לכך היא שהמוח של האדם נוטה להדחיק טראומות או בעיות רגשיות גדולות, מתוך תחושה שהוא אינו יכול להתמודד איתן. על ידי התמודדות ראשונית עם הבעיות הקטנות יותר, האדם צובר אומץ וביטחון עצמי, ובסופו של דבר הוא מסוגל להתמודד גם עם הבעיות הגדולות, שהיו עד כה מודחקות.

מהו המסר המרכזי בטיפול בחרדות ודיכאון?

המסר המרכזי שאליעד מעביר הוא שאין צורך להתעקש על מציאת המקור העמוק ביותר של החרדה או הדיכאון לפני שמטפלים בהם. הדרך הנכונה והיעילה יותר היא לטפל קודם כל בבעיות הקטנות, הידועות והמוכרות. על ידי התמודדות מוצלחת עם הקשיים הקטנים, האדם רוכש כלים ויכולות להתמודד גם עם הבעיות הגדולות והמורכבות יותר בהמשך.

הגישה הזו מאפשרת התקדמות מדורגת, קלה יותר לניהול, ומפחיתה את תחושת חוסר האונים של האדם שסובל מחרדה או דיכאון ללא מקור ברור.
כיצד האיש מתאר את החרדות והדיכאונות שלו?

האיש מספר שהוא סובל מחרדות ודיכאונות ואינו יודע ממה הם נובעים. הוא מתאר שיש לו המון חרדות ואינו יודע את מקורן, ויש לו המון דיכאונות אך גם לגבי הדיכאונות אין לו מושג מה הסיבה להם. נוסף לכך, הוא מציין שיש לו המון דברים שמכעיסים אותו, המון תחושות של כעס, אך גם כאן הוא אינו יודע מה גורם לכעס. הוא אומר "אני סובל מחרדות, מה החרדות? לא יודע, אין לי מושג. אני מרגיש חרדה ולא יודע ממה".

האם באמת לא משנה מה מקור החרדה?

בשיחה עולה שאלה האם חשוב או לא חשוב לגלות את סיבת החרדה. מצד אחד, האיש טוען שאינו יודע ממה הוא מפחד, וטוען שהדבר לא חשוב לו. מצד שני, עולה רצון למצוא פתרון שיסלק את החרדה, ופתרון כזה לרוב דורש למצוא את המקור לה.

מה הפתרון הפשוט למציאת מקור החרדה?

יש גישה פשוטה שאומרת: כדי להפסיק את החרדה, כדאי לגלות ממה היא נובעת. אך האיש מתעקש שהוא כלל לא יודע ממה הוא חושש. הוא נשאל על ידי אדם אחר אם הוא מפחד להרים יד, מתברר שהוא לא מפחד, נשאל אם הוא מפחד ללכת לברז או לחושך - גם בזה אין לו פחד. השאלות נועדו לבדוק אילו פעולות כן מעוררות פחד כדי למצוא רמז למקור החרדה, אולם הוא משיב בכל פעם "לא יודע" או "לא מפחד".

כיצד מתמודדים כאשר לא מגלים את המקור לחרדה?

האיש מספר שהחרדה מופיעה ללא קשר לזמן מסוים - לפעמים אחרי העבודה, לפעמים לפני, לפעמים באמצע היום, והוא אינו מוצא שום סיבה ברורה. עולה הרעיון שחייבים לנסות למצוא את הגורם כדי לטפל בבעיה, אך הוא לא מצליח להצביע על שום גורם קונקרטי.

מה האלטרנטיבה לחיפוש סיבה שאיננה ידועה?

נאמר בשיחה שיש עוד פתרון: במקום להתעקש לחשוף את הסיבה הלא ידועה, אפשר לחפש חרדות קטנות או פחדים קטנים יותר שהאיש כן יודע מהן, ולטפל קודם בהם. אם יש חרדה בעוצמה גדולה מאוד שהאיש אינו מסוגל להבין את מקורה, סביר להניח שיש גם פחדים קטנים יותר, בעוצמה נמוכה יותר, שמקורם ברור יותר.

למה להתחיל בלטפל בפחדים הקטנים יותר?

ההסבר הוא שהמוח נוטה להדחיק את הדברים הגדולים והמפחידים יותר כי הוא סבור שאין להם פתרון, ולכן האדם "מעדיף" לא להיות מודע אליהם. ברגע שמטפלים בפחדים הקטנים שידועים לנו, מצטבר ביטחון שמאפשר לגשת בהמשך גם לפחדים הגדולים יותר.

כיצד דוגמת המזגן ממחישה זאת?

מובאת דוגמה למזגן שלא עובד, ואיש אינו יודע מה התקלה. רואים רק שהמזגן לא פועל, אך לא ברור מהי הבעיה. ההצעה היא לעבור על כל החלקים הקטנים והבסיסיים - לבדוק את החיבורים, את השקע, את הכבל וכל חלק אחר שאפשר לסדר. אם פותרים את מה שבטוח לא תקין ומסדרים את כל מה שכן אפשר לזהות, ייתכן שבסוף יתברר מקור התקלה הגדולה, או שהמזגן עצמו יתחיל לפעול בלי צורך בחיפוש מעמיק נוסף.

איך מתקשר הדבר לחרדות ולדיכאונות?

באותה צורה, מי שסובל מחרדה חמורה או דיכאון עמוק ואינו יודע מהו הגורם, מוזמן לבחון את הפחדים הקטנים והדברים המדכדכים הקטנים שכן ידועים לו. אם יטפל בהם, יתמלא באומץ ובתחושת מסוגלות שתסייע לו להעלות לפני השטח את השורשים העמוקים יותר של החרדה או הדיכאון, וכך לטפל גם בהם.

מהו המסר המרכזי?

כדאי למקד את האנרגיה בפחדים, תחושות או בעיות קטנות יותר, הזמינות לנו להבנה, במקום להיתקע בניסיון לפענח חרדה שאיננו מצליחים להגדיר או להבין. אם פותרים בהדרגה את הקשיים הקטנים, נוצר ביטחון ויכולת להתמודד גם עם הקשיים הגדולים והנסתרים יותר.
היו היה איש שסבל מחרדות ומה הוא עוד סבל מחרדות ודיכאונות אבל לא רק שהוא סבל מחרדות ודיכאונות הוא גם לא ידע ממה החרדות וממה הדיכאונות הוא לא ידע היו לו המון חרדות והוא לא ידע ממה החרדות היו לו המון דיכאונות והוא לא ידע ממה הדיכאונות, אותו איש גם היו לו המון דברים שהכעיסו אותו והיו לו המון תחושות של כעס והוא לא ידע מה ועכשיו אפשר לתת לו עשרה דברים שהיה לו והוא לא ידע מה נכון היה לו עצבים והוא לא ידע מה היה לו חרדות והוא לא ידע מה היה לו טראומות והוא לא ידע מה היה לו פחדים והוא לא ידע מה היה לו הרבה דברים שהוא לא ידע מה, הוא לא ידע מה הוא אומר "אני סובל מחרדות, מה החרדות? לא יודע אין לי מושג לא יודע אני מרגיש חרדה אני לא יודע ממה".

ש: מהי החרדה לא חשוב לי מה הסיבה.

אליעד: "לא יודע תחושת חרדה תחושה לא יודע מה לעשות" טוב מה הפתרון?

ש: מה הפתרון מה רוצים ממנו.

אליעד: אז רוצים שלא תהיה לו חרדה מה לעשות?

ש: והוא רוצה שלא תהיה לו חרדה?

אליעד: והוא רוצה שלא תהיה לו חרדה מה הפתרון אז הפתרון הפשוט אומר בוא נמצא ממה החרדה.

ש: לא ממה הוא חרד בכלל מה הסיבה.

אליעד: הוא לא יודע הוא מרגיש תחושה של חרדה והוא לא יודע ממה.

ש: תרים את היד.

אליעד: מרים את היד.

ש: הוא הרים את היד זאת אומרת הוא לא פוחד להרים את היד.

אליעד: לא פוחד להרים את היד.

ש: אוקי לך לברז עכשיו.

אליעד: לא פוחד לא מפחד.

ש: אוקי לך לחושך.

אליעד: לא מפחד.

ש: אוקי מה אני מנסה פה לראות לגלות ממה הוא פוחד.

אליעד: גם הוא לא יודע זאת תחושה אקראית הוא מפחד הוא לא יודע ממה הוא מפחד.

ש: "אם מה יקרה לך?".

אליעד: "לא יודע".

ש: הוא חרד אבל לא יודע מה יקרה לו.

אליעד: לא הוא לא יודע.

ש: "אתה מפחד שיפלו השמיים עליך מה?".

אליעד: "לא יודע אין לי מושג לא יודע".

ש: "מתי זה בא לך מתי זה קורה?".

אליעד: זה כבר לא משנה כל היום חצי יום אחרי העבודה לפני לא משנה בא מתישהו, אוקי אז הפתרון האינטואיטיבי אומר אנחנו חייבים למצוא ממה אתה מפחד כדי לטפל אם לא נמצא ממה אתה מפחד איך נטפל נכון וכמובן שיש עוד הרבה פתרונות למצב הזה אבל יש עוד פתרון למצב הזה, הפתרון אומר ככה בוודאות של מאה אחוז אם אתה אומר אני סובל מחרדות ולא יודע ממה בוודאות של מאה אחוז שיש חרדה כלשהי קטנה הכי קטנה שאתה יודע מה היא במאה אחוז, אם אתה יש לך חרדות שאתה לא יודע ממה הן ואתה רוצה לטפל בהם תמצא את החרדות שאתה יודע מה הן ותטפל בהן ככה אתה תוכל לחשוף גם את החרדות שאתה לא יודע מה הן.

ש: אבל אמרת שהוא לא ידע כלום הוא לא ידע ממה הוא חרד הוא לא יודע כלום.

אליעד: הוא אומר שהוא לא יודע כלום.

ש: אוקי.

אליעד: אוקי מה אוקי אז הוא אומר "אני לא יודע כלום לא יודע אין לי מושג", מה שבאתי להגיד מה החידוש פה החידוש פה זה שבמקום לשים את הפוקוס לנסות להבין ממה הוא מפחד הוא אומר "אני מפחד ככה, אוקי מפחד ככה למה אתה מפחד ככה? עוצמה מסוימת אני מפחד בעוצמה שמונים וואלה מפחד בעוצמה שמונים, בסדר ממה אתה מפחד? לא יודע אין לי מושג לא יודע" אין לו מושג הדחיק את הסיבה שהוא מפחד יש לו רק את הסימפטומים ואנחנו לא יודעים מה יש בשורש אבל מה שאני אומר במקום לנסות לפרוץ להבין מה יש מאחורי השמונים האלה במקום זה מה שצריך לעשות זה לחפש עד לרמה שמונים איזה חרדות יש לו שהוא יודע מה זה.

יש לך חרדות בעוצמה שבעים שישים חמישים ארבעים שתיים שאתה יודע מה הן בוא נטפל בהן, מה שאני אומר אל תנסה לפרוץ את הסיבה של השמונים תנסה לטפל בדברים היותר קטנים הידועים לנו. עכשיו נגיד שיש לך איזו מערכת שאתה מנסה לתקן אותה יש בה איזו תקלה ואתה לא יודע מה התקלה ואין לך מושג מה התקלה אתה אומר "אוקי בא נראה קודם כל בתוך כל מה שיש פה" נגיד המזגן לא עובד בסדר המזגן לא עובד ואין לך מושג למה המזגן לא עובד בדקת פירקת לא יודע למה הוא לא עובד אין לך מושג יש לך את הסימפטום אתה רואה שהוא לא עובד אין לך מושג למה הוא לא עובד.

אומרים לך "אוקי בא נתחיל לעבור על הכל מההתחלה ונראה שקודם כל חוץ מזה שהמזגן לא עובד בוא נעזוב את זה רגע אחד בא ניקח את כל שאר הרכיבים ודברים בתהליך האם הם תקינים במאה אחוז האם השקע מחובר נכון האם הכבל מתוח נכון האם זה מחובר נכון, הכל מושלם חוץ מזה הכל כבר פתור לא נכון תתחיל לסדר את האחרים ונראה בסוף אם הכל מושלם ולזה באמת בסוף יש בעיה ואין לה פתרון אין פתרון נראה מה לעשות" ודרך אגב גם לזה יש פתרון לכל דבר יש פתרון אבל מה האמת האמת היא שכשבן אדם אומר "יש לי חרדות ואני לא יודע מה הן" בוודאות שיש לו פחדים שהם פחות מחרדות שהוא יודע מה הם והוא לא מטפל בהם.

כשבן אדם אומר "אני בדיכאון קשה ואני לא יודע ממה ואני לא יודע מה לעשות" בוודאות שיש דברים שעושים אותו עצוב לא דיכאון פחות מדיכאון דברים מדכדכים כאלה קטנים שהוא יודע מה הם והוא לא מטפל בהם, תתחיל בלטפל בדברים הקטנים למה כי הרבה פעמים המוח מדחיק את הדברים הגדולים כי הוא לא יודע לטפל בהם המוח מפחד להודות מה הבעיה כי הוא אומר "אין מצב שאני אמצא פתרון בשביל מה לי להגיד מה הבעיה" ולכן אם אתה תצליח לטפל בדברים הקטנים זה יצבור לך אומץ להודות על הדברים הגדולים.

בן אדם שמדחיק איזה טראומה ואומר "אין יש לי טראומה לא מצליח לטפל בה וגם לא יודע מה הטראומה לא יודע מה היה" תתחיל לטפל בדברים הקטנים יותר אם תטפל בדברים הקטנים זה יצבור לך ביטחון להיות מסוגל לטפל בדברים הגדולים ואז הם יצופו לך מהתת מודע החוצה, אז החידוד הוא במקום לנסות להבין את השורש של הבעיה קח בעיות יותר קטנות ותנסה לפתור אותן. הבנו?
פרנויה ופחדים, איך נוצרת פרנויה לא הגיונית? איך נוצר פחד לא הגיוני? איך להתמודד עם פחד לא הגיוני? מפחד שלא אוהבים אותי, פחד מפני בגידה, מפחד שבוגדים בי, רגישות יותר, טיפול בחרדה לא הגיונית, למה אני מפחד? פוביה לא הגיונית
פרנויה ופחדים, איך נוצרת פרנויה לא הגיונית? איך נוצר פחד לא הגיוני? איך להתמודד עם פחד לא הגיוני? מפחד שלא אוהבים אותי, פחד מפני בגידה, מפחד שבוגדים בי, רגישות יותר, טיפול בחרדה לא הגיונית, למה אני מפחד? פוביה לא הגיונית
... ופחדים, איך נוצרת פרנויה לא הגיונית? איך נוצר פחד לא הגיוני? איך להתמודד עם פחד לא הגיוני? מפחד שלא אוהבים אותי, פחד מפני בגידה, מפחד שבוגדים בי, רגישות יותר, טיפול בחרדה לא הגיונית, למה אני מפחד? פוביה לא הגיונית ... ומרחיק מעליו את מי שניסה בעבר לאהוב אותו. כך הפחד הראשוני הופך לנבואה שמגשימה את עצמה. מהו הפתרון להתמודדות עם פחדים ופרנויות לא הגיוניים? הדרך היעילה ביותר להתמודד עם פחד לא הגיוני היא ללמוד לקבל את האפשרות הגרועה ביותר שממנה האדם חושש. הכוונה אינה לומר שהאפשרות הרצויה פחות היא טובה, אלא להבין שגם אם הדבר ...
חרדה נגד כל הסיכויים, אין סיכוי ועדיין יש חרדה, למה אני מפחד מחרדה לא הגיונית? למה יש לי פחד לא הגיוני? סיכוי סיכון, אין סיכוי ועדיין יש פחד, חרד למרות שאין סיכוי, מפחד למרות שאין סיכוי, ביטחון עצמי שקרי, נטל ההוכחה
חרדה נגד כל הסיכויים, אין סיכוי ועדיין יש חרדה, למה אני מפחד מחרדה לא הגיונית? למה יש לי פחד לא הגיוני? סיכוי סיכון, אין סיכוי ועדיין יש פחד, חרד למרות שאין סיכוי, מפחד למרות שאין סיכוי, ביטחון עצמי שקרי, נטל ההוכחה
... לו, הוא לא יוכל להפסיק לדאוג. אם נודה שאין לנו תשובה מוחלטת לגבי כל דבר, נוכל להתמודד בצורה יעילה יותר עם החרדות שלנו. חרדה ופחדים התמודדות עם מחשבות טורדניות טיפול בחרדה איך להתמודד עם פחד לא הגיוני מה גורם לחרדה למרות שאין סיכוי ... שקרים עצמיים. ניהול החרדה הוא דרך להפסיק לשקר לעצמנו ולראות את המציאות כפי שהיא, מבלי להפריז או להתכחש לסיכויים הקיימים. חרדה ופחדים התמודדות עם מחשבות טורדניות טיפול בחרדה איך להתמודד עם פחד לא הגיוני אולי אני הומוסקסואל? איך להצליח ...
הפרעת אישיות פרנואידית, סכיזופרניה פרנואידית, חרדה לא הגיונית, פחד לא הגיוני, חרדות לא הגיוניות, פחדים לא הגיוניים
... שלמרות שזה לא הגיוני, אעפכ זה יכול לקרות. וראשית כל, צריך להכיר בכך, שיש היגיון אמיתי ושכל אמיתי, מאחורי כל מה שנראה כלא הגיוני, בעיני השכל היחסי, שהוא עצמו לא הגיוני עד הסוף. ואחכ יש להבין, שהדרך היחסית להתמודד עם חרדות לא הגיוניות ועם פחדים לא הגיוניים (פרנויות פוביות ...
טיפול בחרדות, טיפול קוגניטיבי התנהגותי לחרדה, פחד משוטרים, הפרעת חרדה כללית, מתח נפשי, לחץ נפשי, מועקה רגשית, פחד לקבל התקף לב, פרנויות, פוביות, חרדה מוכללת, הפרעת קשב וריכוז
טיפול בחרדות, טיפול קוגניטיבי התנהגותי לחרדה, פחד משוטרים, הפרעת חרדה כללית, מתח נפשי, לחץ נפשי, מועקה רגשית, פחד לקבל התקף לב, פרנויות, פוביות, חרדה מוכללת, הפרעת קשב וריכוז
... פיזי של חרדה. כך, לפי אליעד כהן, אפשר לשבור את מעגל החרדה, הלחץ והמתח הנפשי, ולחזור לחיים נורמליים ורגועים יותר. איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? מהי הדרך להפסיק לפחד משוטרים? כיצד להתמודד עם פחד מהתקף לב? איך לטפל בפוביות ופרנויות בשיטה פשוטה? מה לעשות כשיש תסמינים פיזיים של חרדה? איך ...
איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
... עושה?, כך הוא מוריד משמעותית את הסיכוי לאיבוד שליטה ולביצוע פעולות לא הגיוניות או משוגעות. איך להתמודד עם פחדים לא הגיוניים? מה ההבדל בין פחד להשתגע לבין פחד לבצע פעולה חריגה? איך לפתח שליטה עצמית ולמנוע ... מהרגלים חסרי היגיון - כל אלו יקטינו את הסיכון לפעול בטירוף רגעי ולבצע פעולות לא רצויות. איך להתמודד עם פחדים לא הגיוניים? מה ההבדל בין פחד להשתגע לבין פחד לבצע פעולה חריגה? איך לפתח שליטה עצמית ולמנוע ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד עם חרדה כללית? איך לטפל בחרדה? איך לטפל בדיכאון? עצבות, למה אני בדיכאון? למה אני בחרדה?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
לצאת מחרדה ודיכאון, אל שקט נפשי אמיתי - הספר על: להתמודד עם פחד לא הגיוני, טיפול בפוביות, התמודדות עם כל חרדה או פחד, פתרון לכל סוגי החרדה והדיכאון, טיפול בכל הפרעות החרדה והפחדים, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם אכזבות? דיכאון? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...

אהבה הצלחה וחיים טובים בלי פחד - הספר על: טיפול בפוביות, להתמודד עם פחד לא הגיוני, איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשנות תכונות אופי? איך להתמודד עם גירושין? איך לשתול מחשבות? איך לחנך ילדים? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בראיון עבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להיגמל מהימורים? איך להעביר ביקורת בונה? איך להעריך את עצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפרש חלומות? איך למצוא זוגיות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשפר את הזיכרון? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בזוגיות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לקבל החלטות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: טיפול בכל הפרעות החרדה והפחדים, מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש אמת מוחלטת? בשביל מה לחיות? האם לדומם יש תודעה? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? מי ברא את אלוהים? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? איך להיות מאושר? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה המשמעות של החיים? האם יש או אין אלוהים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להנות בחיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות הכי חכם בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קאוצינג, אימון אישי לחרדות, קואצ'ר בתחום להתמודד עם פחד לא הגיוני - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1563 שניות - עכשיו 13_07_2025 השעה 17:41:26 - wesi10