אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה פחד משינוי ✔פחד לפגוע בעצמך, פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, פחד לעשות דברים רעים, פחד לפגוע באנשים, פחד לא לפעול בהיגיון, פחד מאיבוד שליטה, טיפול...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
חרדות / פחדים / פוביות / דיכאון / ייאוש / עצבות, חוסר ביטחון עצמי, פחד קהל / פחד במה / חרדת קהל, מחשבה טורדנית כפייתית, הפרעת חרדה ופחד, טיפול נפשי / טיפול אישי, התקפי חרדה / התקפי פאניקה, הפרעות קשב וריכוז ADHD, פחד משינוי, תרופה נגד חרדות, איך להתמודד עם פחד קהל, איך להרגיע חרדה, התמודדות עם חרדות, טיפול התנהגותי קוגניטיבי, די לחרדות, פוביה ממחלות, התגברות על חרדות, פחד ממבחנים, פחד ממחלות, פחד קיומי, התמודדות עם פחדים, איך לצאת מהתקף חרדה, טיפול חרדה, פחד ממעליות, התמודדות עם פחד קהל, פחד וחרדה, פחד מהמוות, פחד מהחיים, איך להתגבר על חרדה, טיפול בחרדה באופן טבעי, סוגי חרדות, פחדים ילדים, טיפול חרדות, התקפי חרדה טיפול, מה זה פוביה, פחד מכישלון, פחד גבהים טיפול, חרדת במה, התקף חרדה, פחד מלידה ראשונה, תרופות נגד חרדה, תרופה לחרדות, פחדים וחרדה, פחד קהל התמודדות, התמודדות עם דיכאון,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
פחד לפגוע בעצמך, פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, פחד לעשות דברים רעים, פחד לפגוע באנשים, פחד לא לפעול בהיגיון, פחד מאיבוד שליטה, טיפול בפחדים, טיפול בחרדות, שינוי חשיבה
מהו הפחד שגורם לאנשים להימנע מלעשות פעולות מסוימות?

כחלק מהתהליך של הבנת פחדים וחרדות, אליעד מסביר את הלוגיקה מאחורי פחדים כמו פחד מההשלכות של פעולה שתגרום לנזק. הוא מתחיל עם דוגמה של אדם שפוחד לומר משהו לא במקום, ושואל מה ההיגיון מאחורי הפחד הזה. התשובה שניתנה היא שבאדם חווה את הפחד הזה כי הוא עשוי להרגיש שהתוצאה של הפעולה תהיה לא טובה, כמו במקרה של לדבר שטויות.

אליעד מסביר את ההיגיון מאחורי פחדים בצורה כללית, כמו פחד ממכונית שמתקרבת ברחוב. כאשר אדם נמצא בבית, אין סיבה להרגיש פחד מיותר מכך שמכונית תדרוס אותו, כי אין מכונית בסביבה. לעומת זאת, כשהאדם נמצא במצב שבו יש סיכון ממשי, הפחד טבעי.

ההיגיון שמאחורי פחד כמו "אני לא רוצה להגיד משהו לא במקום" הוא שבאדם יש פחד להיות במצב שבו הוא לא שולט במעשיו. עם זאת, אליעד מציין שאנשים לפעמים פוחדים סתם מדברים שאין להם שום סיכון מוחשי. כלומר, פחדים יכולים לנבוע מהרגיל מהאמונה שהמעשה יעשה משהו רע, למרות שאין לכך שום היגיון.

כיצד ניתן להתמודד עם פחדים לא הגיוניים?

אליעד מציין כי הפחדים האלה נובעים מהנטייה של אנשים לפעול מתוך דחף או אינסטינקט, בלי לחשוב על ההשלכות של המעשים. אנשים נוטים לפחד לפעמים מההשלכות של מעשה שהם עשויים לעשות, כמו למשל פחד מלעשות משהו שיגרום להם נזק, כמו לשפוך מים על אנשים סתם ככה. הסיבה לכך היא שהאדם לא עוצר לחשוב אם יש באמת סיבה להימנע מהמעשה, אלא מבצע אותו מתוך דחף רגעי.

הפתרון שמציע אליעד הוא שיטת "נטל ההוכחה" - במקום לחשוב למה לא לעשות משהו, האדם צריך להתחיל לחשוב למה לעשות אותו. כלומר, לפני שהוא פועל, עליו לבדוק אם יש סיבה ממשית למעשיו. ברגע שהוא לא עושה דברים רק כי בא לו, אלא שואל את עצמו אם יש היגיון במעשה, הוא יוכל למנוע מעצמו פעולות פזיזות שעלולות לגרום לנזק.

האם הפחד קשור לחוסר ביטחון עצמי?

לא, אליעד מסביר שלפעמים הפחדים הם לא בהכרח קשורים לחוסר ביטחון עצמי, אלא דווקא לעודף ביטחון עצמי או הרגלים לא נכונים. לדוגמה, אדם שיכול לפחד מלהגיד משהו לא במקום, לפעמים עשוי להיות בטוח בעצמו מדי או להרגיש שהוא חייב להגיד את מה שהוא חושב, גם אם הוא לא שוקל את ההשלכות.

הפחדים לא תמיד קשורים לחוסר ביטחון אלא לפעמים לנטייה להרגיש שמה שעושים הוא תמיד הנכון, אפילו בלי לחשוב על תוצאות. אחד הפתרונות הוא להחיל את שיטת "נטל ההוכחה", כדי לבדוק אם יש היגיון מאחורי כל פעולה.

כיצד לשנות את התנהגות...
עכשיו מה ההיגיון שיש נגיד שיש בן אדם שמפחד שהוא יעשה פעולה מסוימת שתגרום לו נזק, איזה פעולה נגיד תעשה שיכולה לגרום לך נזק?

ש: להגיד משהו לא במקום.

אליעד: להגיד משהו לא במקום אוקי נגיד שיש בן אדם שיש לו חרדה החרדה שלו שהוא מפחד שהוא יעשה פעולה שתגרום לו נזק כגון להגיד משהו לא במקום מה ההיגיון שיש מאחורי החרדה הזאת, למה שהוא יפחד מכזה דבר?

ש: הוא פעם עשה את זה.

אליעד: והוא אף פעם לא עשה את זה, בסדר תתחיל להיות רענן והוא אף פעם לא עשה את זה.

ש: הוא חושב שזה הפוך כאילו הוא חושב שזה בעתיד יגרום לו נזק שהתוצאה של זה תעשה לו לא טוב.

אליעד: כן תראי זה הגיוני שבן אדם, תראי אם את רואה רכב בא מולך זה הגיוני שאת תפחדי שהוא ידרוס אותך אבל אם את בבית יש היגיון שתחשבי שהרכב ידרוס אותך יש היגיון סתם בבית יושבת את צריכה לפחד תכף יבוא רכב לא לפחד אין היגיון נכון, עכשיו אז זה ברור שאם אותו בן אדם חושב אולי אני אגיד משהו לא במקום אז הוא מפחד מזה אבל הוא סתם חושב את ואז סתם כאילו בלי קשר לכלום.

ש: אולי הוא עשה משהו דומה לזה.

אליעד: לא אז שנייה היא הביאה דוגמה להגיד משהו לא במקום אבל אני לא מתכוון נגיד בן אדם הולך להרצאה לפני שהוא הולך להרצאה הוא מפחד שהוא יגיד משהו לא במקום לא הכוונה הוא סתם יש לו כל מיני פחדים כל מיני פחדים שהוא יעשה דברים שידפקו אותו, הוא מפחד שהוא פתאום יקפוץ לכביש הוא מפחד שהוא פתאום יהרוג מישהו הוא מפחד שכל מיני דברים.

ש: חוסר ביטחון עצמי.

אליעד: מה זה קשור חוסר ביטחון להפך זה בן אדם יש לו ביטחון עצמי בן אדם שבטוח בעצמו בהרבה דברים אפילו הבעיה שלו נובעת מעודף ביטחון עצמי.

ש: יכול להיות שהוא חווה את זה מאחרים והבין איך זה מרגיש והוא משליך את זה מול עצמו.

אליעד: שמה?

ש: זאת אומרת נניח מישהו אמר לו משהו לא במקום ואז ההשלכות של זה כלפיו השפיעו על איך שזה.

אליעד: טוב בואו נסביר עוד פעם אני אסביר עוד פעם זה הגיוני שבן אדם יפחד לפני מבחן להיכשל במבחן זה הגיוני שאדם בכביש יפחד שידרסו אותו זה הגיוני שבן אדם שמתפס על הר יפחד ליפול זה הגיוני אני לא שואל שאלה כזאת אני שואל סתם על בן אדם יש לו כל מיני פחדים שאולי הוא יעשה איזה משהו שיגרום לו למשהו רע "ואולי פתאום אני אעשה ככה אולי פתאום אני אעשה ככה" כל מיני דברים בלי קשר ספציפי של איזה סיטואציה מסוימת.

אתה לדוגמה נגיד נמצא פה פתאום אתה מפחד אתה בחרדה "ממה אתה בחרדה? אני מפחד לא יודע פתאום תבוא לי מחשבה לקחת מים לשפוך על אנשים" למה שתפחד מכזה דבר, אתה הבנת את הכוונה.

ש: לא אבל זה תלוש יש דברים שהם יותר.

אליעד: אני מדבר על התלוש.

ש: על התלוש לגמרי אתה מדבר?

אליעד: הנה נתתי לך דוגמה בן אדם יושב עם אנשים.

ש: לא שנגיד אישה הולכת בקניון והיא פוחדת שעכשיו היא תוציא את הכרטיס אשראי ותוציא סכום שהיא.

אליעד: לא אבל זה הגיוני על זה לא היינו שואלים נכון על זה הייתי שואל אותך ברור שלא הייתי שואל אותך הרי הגיוני לא לשאול אותך זה את תדעי לבד כן.

ש: אולי בגלל שהוא לא בודק את האמת אז כשבאה לו מחשבה הוא פשוט מאמין לה והוא רוצה לעשות אותה הוא כאילו באוטומט עושה אותה.

אליעד: יש בזה משהו חצי מהתשובה זה חצי מהתשובה, מה הוא ענה הוא ענה הבן אדם הזה יש לו הרגל לעשות דברים בלי לבדוק אותם אז בגלל שיש לו הרגל לעשות דברים בלי לבדוק אותם לכן הוא מפחד שהוא פתאום יעשה איזה משהו בלי לבדוק אותו זה קודם כל תשובה נכונה אבל השאלה היא אז מה השאלה אם היא נכונה אז מה השאלה למה זאת לא תשובה מלאה.

ש: למה הוא עושה את זה.

אליעד: לא אתה שואל למה הוא מפחד דווקא מזה כן אז למה הוא מפחד מלשפוך מים על אנשים למה שהוא לא יפחד מלאכול את העציץ, אתה הבנת את השאלה.

ש: כן למה הוא מפחד דווקא פעולות כאלה של מחשבות כאלה ולא מחשבות רגילות.

אליעד: לא לא קשור רגילות שנייה, אנחנו הסברנו למה הוא מפחד מפחדים לא הגיוניים הסברנו כי יכול להיות שיש לו דחף לעשות דברים בלי לבדוק ואז הוא מפחד שפתאום יבוא לו לעשות משהו מסוים בלי לבדוק ואז הוא מפחד שהוא ידפוק את עצמו, עכשיו דרך אגב איך אפשר היה לעלות על זה כי היה אפשר לשאול האם הוא מפחד שיקרו דברים באופן כללי התשובה הייתה לא הוא לא מפחד שיקרו לו דברים באופן כללי הוא מפחד שיקרו לו דברים רעים מזה שהוא יעשה משהו.

זאת אומרת הוא לא מפחד שיפול עליו המאוורר הוא מפחד שהוא יפיל על עצמו את המאוורר כי אם זה בן אדם שבאופן כללי מפחד שיקרו לו דברים רעים אז הוא צריך לפחד מכל מיני דברים רעים בלי קשר למשהו מסוים אבל כל הפחדים המחנה המשותף זה הוא מפחד שהוא יעשה משהו שיגרום לו רע זאת אומרת שהוא מניח שזה אפשרי, זאת אומרת מה הנחות היסוד שלו הנחת יסוד ראשונה שאפשרי שהוא יעשה משהו שיגרום לו רע שתיים שאם הוא יעשה משהו כזה יהיה לו רע. עכשיו אם בן אדם יעשה דבר שיגרום לו רע האם יהיה לו רע כן אבל למה שתעשה משהו שיגרום לך רע כי הוא עושה דברים בלי לחשוב מאחר שאותו בן אדם.

ש: לא כי אולי באותו רגע הוא חושב שזה יעשה לו טוב.

אליעד: כן אבל למה שהוא יחשוב שזה יעשה לו טוב.

ש: לא אולי באותו רגע הוא חושב שזה יעשה לו טוב והוא לא מסתכל על ההיבט.

אליעד: נכון בא בן אדם ואומר "אני מפחד שאני אשפוך מים על אנשים" נניח אוקי אז אומרים לו "למה שתשפוך מה יצא לך מזה טוב?" הוא אומר "וואלה לא יצא לי מזה שום דבר טוב, אז למה שתעשה את זה? אין היגיון שאני אעשה את זה, למה אתה מפחד שתעשה את זה אם היגיון שתעשה את זה?".

ש: ובדוגמה הזאת לא.

אליעד: אבל זאת הדוגמה ולכן התשובה היא הפוכה "בגלל שאני עושה דברים בלי לחשוב אם יצא לי מזה משהו טוב אלא סתם כי בא לי לכן אני מפחד שאני אעשה דברים שסתם בא לי ושידפקו אותי" ואז אנחנו נחזור לשאלה הקודמת.

ש: זה כאילו יוצא שלא כדאי לו לעשות דברים בשביל לעשות דברים.

אליעד: לא ועוד איך שכדאי לו ולכן אנחנו נחזור אבל עוד פעם לשאלה אז השאלה היא אז למה הוא מפחד דווקא מהפחדים האלה אז הוא יכול היה לפחד מכל מיני פחדים, אם הבן אדם מפחד בן אדם אומר "אני מפחד שאני אעשה דברים בלי לבדוק למה ושהדברים האלה ידפקו אותי" אז למה הפחד שלו מתלבש דווקא בצורות ספציפיות הוא היה צריך לפחד מכל דבר "אני מפחד שאני פתאום" כל דבר "אשים את הטלוויזיה וילך איתה עשרה צעדים היא תישבר לי על הראש" למה הוא לא מפחד מזה.

ש: אולי יש לו בכל זאת איזשהו סף של היגיון.

אליעד: מה קשור היגיון אבל אמרנו שהפחד שלו נובע מזה שהוא מפחד שהוא יעשה דברים בלי סיבה אז אם הוא מפחד מזה שהוא יעשה דברים בלי סיבה אז למה הוא מפחד שהוא יעשה דברים בלי סיבה וזה מתלבש לו בצורות ספציפיות, אתה הבנת את השאלה מה השאלה תסביר.

ש: הוא מפחד לעשות דברים בלי סיבה אבל הוא מפחד לעשות דברים בלי סיבה בדברים ספציפיים דברים מסוימים לא כל הדברים.

אליעד: שמה?

ש: אם הוא היה מפחד לעשות דברים בלי סיבה אז הוא היה צריך לפחד מכל הדברים מכל הצורות.

אליעד: מכל הדברים שהוא יכול לעשות בלי סיבה בן אדם צריך להביא רשימה "מה הדברים שאני יכול לעשות בלי היגיון ושידפקו אותי" ולפחד מכל הדברים אבל גם כשהוא מפחד מכך.

ש: אולי זה לא במאה אחוז.

אליעד: מה לא במאה אחוז, עוד פעם אנחנו הסברנו מההתחלה יש בן אדם שנוסע בכביש והוא מפחד שהוא פתאום יפנה לא במקום זה הגיוני יש בזה איזה היגיון אבל הוא אומר "אני נוסע בכביש ואני מפחד שפתאום אני אעשה פרסה במקום ואני אסע הפוך, למה שתפחד מכזה דבר זה נכון שאם תעשה את זה יהיה רע אבל למה שתפחד שתעשה את זה איזה היגיון יש שתעשה את זה" מה התשובה " אכן אין היגיון שאני אעשה את זה אז למה אני מפחד שאני אעשה את זה כי אני רגיל לעשות דברים בלי היגיון" ואז השאלה הנשאלת היא "אם אתה רגיל לעשות דברים בלי היגיון אז למה אתה מפחד דווקא מזה תפחד באופן כללי מכל דבר שאתה יכול לעשות בלי היגיון".

ש: השאלה אם הוא עושה דברים בלי היגיון במאה אחוז או שיש לו דברים שזה לא במאה אחוז.

אליעד: מה זאת אומרת הוא רגיל לעשות דברים שבא לו.

ש: כל מה שבא לו הוא עושה או שיש חלק שהוא לא.

אליעד: כל מה שבא לו.

ש: אז במאה אחוז הוא עושה דברים.

אליעד: מאה אחוז אלא אם כן הוא ערני ללא לעשות תראה אם הוא חושב אז הוא לא עושה דברים שידפקו אותו אבל יש לו הרגל חזק לעשות דברים שבא לו בלי לבדוק את הסיבה או מה התועלת, אז מה האמת שאם הבן אדם היה רגיל לעשות דברים בלי שום סיבה בכלל במילים אחרות הבן אדם השתגע אז באמת הוא היה מפחד מכל דבר שהוא היה יכול לעשות אבל זה לא באמת ככה זאת אומרת גם יש לו נטייה חזקה לעשות דברים שבא לו בלי לבדוק מה התועלת בא לו "למה אמרת? בא לי, למה עשית? בא לי ככה בא לי" אוקי אבל גם מצד שני גם בתוך הדברים שבא לו עדיין יש איזה טיפה היגיון כלשהו.

ש: התכוונתי לזה.

אליעד: אתה צריך לדעת להסביר אבל.

ש: מה לא הסברתי טוב.

אליעד: אתה הסברת תסביר עכשיו.

ש: אני אומר שהוא לא עושה כל מה שבא לו במאה אחוז.

אליעד: מה זאת אומרת הוא לא עושה כל מה שבא לו מה זה אומר?

ש: בא לו עכשיו לקפוץ על רגל אחת הוא לא עושה את זה.

אליעד: לא אם בא לו הוא עושה את זה.

ש: לא אז אני אומר אז כנראה שיש לו.

אליעד: לא אבל אם בא לו הוא עושה את זה.

ש: אבל הוא לא עושה את כל מה שבא לו.

אליעד: לא הוא עושה את כל מה שבא לו אבל הרעיון הוא שמה שבא לו בא לו עם סיבה כלשהי, עוד פעם הוא עושה את כל מה שבא לו בסדר הוא לא בודק כשבא לו לעשות משהו הוא לא חופר שלוש שאלות "מה יצא לי האם זה טוב האם זה כדאי האם זה מומלץ האם אני בטוח שאני רוצה או לא" הוא לא עושה...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על פחד לפגוע בעצמך, פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, פחד לעשות דברים רעים, פחד לפגוע באנשים, פחד לא לפעול בהיגיון, פחד מאיבוד שליטה, טיפול בפחדים, טיפול בחרדות, שינוי חשיבה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
לצאת מחרדה ודיכאון, אל שקט נפשי אמיתי - הספר על: פחד משינוי, טיפול בכל הפרעות החרדה והפחדים, פתרון לכל סוגי החרדה והדיכאון, טיפול בפוביות, התמודדות עם כל חרדה או פחד, איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם לחץ? דיכאון? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית ועוד...

אהבה הצלחה וחיים טובים בלי פחד - הספר על: טיפול בכל הפרעות החרדה והפחדים, פחד משינוי, איך לשתול מחשבות? איך לא להישחק בעבודה? איך להיגמל מהימורים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למצוא זוגיות? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בזוגיות? איך לקבל החלטות? איך לשפר את הזיכרון? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לחנך ילדים? איך לפרש חלומות? איך לנהל את הזמן? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להצליח בראיון עבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשנות תכונות אופי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם גירושין ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: התמודדות עם כל חרדה או פחד, אולי אנחנו במטריקס? למה העולם קיים? מי ברא את אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? מה המשמעות של החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם אפשר לדעת הכל? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? האם יש משמעות לחיים? האם באמת הכל לטובה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להיות מאושר? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש בחירה חופשית? האם יש או אין אלוהים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? מה יש מעבר לזמן ולמקום ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
ניתוח פחד מדחייה פחד לעלות פחד מאלימות מילולית פחד להיכשל ולהצליח פרנויות עוצמה של פחד פחד מהעתיד חרדה פנימית פחד לעשות עבירות דיכאון לאחר שימוש בסמים פחד לשאול להפסיק כדורים נוגדי דיכאון וחרדה ילד שסובל מחרדות לפחד מהדבר הכי גרוע מפחד מבחירות התקפי דיכאון פתאומי איך לא לפחד מרגשות? פחד להטיל ספק סובל מחרדות פחד להתחיל משהו חדש נזקים שגורם פחד להרגיש פחד חרדה לאחר עישון פחד להיפגע פיזית לעזור למישהו בהתקף חרדה להתגבר על פחד מכישלון דיכאון עובר במשפחה מפחדת שבעלי מפחדת להיכנס לקשר לא לפחד מעונש אני מפחדת שהוא יבגוד בי לטפל בחרדת נטישה פחד מהומואים חרדה להיות בחרדה דיכאון עובר בתורשה אולי אני מפחד להצליח? פחד לגור ברחוב פחד להתחרט בעתיד מתי לא צריך להתמודד עם הפחד? לנצח פחד טיפול בפחד אצל ילדים לחיות בלי חרדה חברתית פחד מנפילה פחד אצל ילד ילד שמפחד להישאר לבד בבית פוביה לא הגיונית אומץ לא לפחד מהמוות פחד לפגוש שכנים פחד דחייה מהאקסית מפחד שיקלטו אותי פחד לגור ביחד טיפול עצמי בהתקפי דיכאון מפחדת להיכנס למערכת יחסים לא לפחד מבחורות פחד לא להתעורר מהחלום מתי יש פחד? לא לפחד להטיל ספק לנטרל חרדות הפרעת חרדה חברתית למה לפחד למות? מפחד שבוגדים בי החרדה הגדולה ביותר פחד לאבד הורים התמודדות עם חרדות ופחדים חרדת קנאה זוגית חרדה מאלוהים פרנויה חברתית פחד מדברים חדשים איך לא להאמין ולא לפחד? טיפול בפחד גישה ילדים פחדים האם באמת יש סיבה לפחד מהקורונה? הוא לא יפחד התקף חרדה התמודדות עם הפחד ממפלצות למה אני מפחד שיפגעו בי פיזית? פחד בחלום אני מפחד להיות לבד פחד לא ידוע פחד שבעלי בוגד פחד ממשבר פחד מליצנים פחד מגילוי האמת פחד מסיטואציות חברתיות פחד מגירושים פחד מגוקים פחד מדחייה בזוגיות למה הילד בחרדה? לא לפחד לקבל החלטה חרדת מחלה להצליח בלי לפחד להיכשל איך מתמודדים עם חרדות? איך לא לפחד מהמצב? פחד לקבל דחייה פחד לייעץ לאנשים סובל מפחד מנטישה פחד לחוות נטישה להתמודד עם פוביה לא הגיונית להיות אמיץ ולהתגבר על הפחד האם אפשר לפחד להיכשל ולהצליח? עוד נושאים ...
האתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא הפרעת חרדה, אימון אישי לחרדה, טיפול בהפרעות חרדה בנושא פחד משינוי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.5000 שניות - עכשיו 04_11_2025 השעה 04:59:30 - wesi10