אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה פחד להישאר לבד ✔ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
חרדות / פחדים / פוביות / דיכאון / ייאוש / עצבות, חוסר ביטחון עצמי, פחד קהל / פחד במה / חרדת קהל, מחשבה טורדנית כפייתית, הפרעת חרדה ופחד, טיפול נפשי / טיפול אישי, התקפי חרדה / התקפי פאניקה, הפרעות קשב וריכוז ADHD, פחד להישאר לבד, פוביות מוזרות, חרדה תסמינים גופניים, טיפול בחרדה ילדים, טיפול ב ocd, התקפי חרדות טיפול, הפחד ממות, טיפול בחרדה ודיכאון, אימון עסקי, חרדות בלילה, פחד מדחייה, טיפול בחרדות ילדים, איך מטפלים בהתקף חרדה, איך להתגבר על חרדה חברתית, פוביה מאנשים, חרדת מבחנים, סרוטונין חרדה, חרדה סימפטומים, טיפול בדיכאון, דיכאון חרדה, פחד עירום, טיפול בחרדת נטישה, טיפול בחרדה, חרדה מוכללת, מחשבות טורדניות כפייתיות, התקף חרדה קל, התקשרות חרדה, חרדה מצבית, תרופה נגד דיכאון, חרדות ופחדים, חרדות ופחדים אצל ילדים, דיכאון לידה, טיפול בחרדה כללית, טיפול התנהגותי בחרדה, מהו התקף חרדה, התמודדות עם חרדות, התמודדות עם פחד קהל,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
8:08ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה, טיפול בקנאות בזוגיות, מפחד להישאר לבד, להיות לבד בזוגיות, לפתח תחביבים, להרגיש טוב לבד
איך לדעת אם אתה באמת בשל לזוגיות?

אליעד כהן מסביר שהבסיס לזוגיות בריאה ומוצלחת מתחיל קודם כל ביכולת שלך להיות לבד ולהרגיש טוב עם עצמך ללא צורך בבני זוג. הוא מדגים זאת בשאלה פשוטה: "אם היית יודע בוודאות שעד סוף חייך לא תהיה לך זוגיות, כמה טוב היית מרגיש עם עצמך לבד?" התשובה לשאלה זו משקפת את מידת הבשלות לזוגיות. למשל, אדם שחש בנוח רק ב - 2% בלבד כשחושב על חיים ללא זוגיות, למעשה בשל לזוגיות רק ב - 2%. מי שלא מרגיש טוב לבד, ייכנס לזוגיות מתוך מקום של תלות, קנאה, אובססיביות וחרדת נטישה, והתלות הזו תגרום לו להפוך למעמסה על בן או בת הזוג, מה שיכול להביא לכישלון הזוגיות.

איך ללמוד להיות לבד מבלי להיפרד מהזוגיות?

אליעד מציע גישה מעשית לאנשים שנמצאים בזוגיות ומעוניינים ללמוד איך להרגיש טוב לבד, מבלי לפרק את הקשר. הפתרון הוא לא רק לפתח תחביבים או למצוא פעילויות חדשות, אלא בעיקר ללמוד להבחין מדוע אנחנו מרגישים צורך ליצור קשר עם בני הזוג שלנו במהלך היום. אליעד מציין שבכל פעם שאדם חש רצון לפנות לבן זוגו מתוך תחושת בדידות, שעמום או דיכאון, עליו לעצור ולהתבונן פנימה: אם הסיבה שהוא רוצה ליצור קשר היא "כי רע לי לבד", אז אסור לו ליצור את הקשר הזה. במקום זאת, עליו למצוא דרך אחרת להתמודד עם תחושות אלה בעצמו. בדרך זו, האדם לומד להיות עצמאי יותר מבחינה רגשית, מה שמפחית את חרדת הנטישה והאובססיה בקשר.

לדוגמה, אם מישהו רגיל לשלוח הודעות או להתקשר בכל פעם שהוא מרגיש בודד, אליעד מציע שדווקא ברגעים האלה יעצור את עצמו, לא יפנה לבן הזוג, ויתמודד לבד עם תחושות הבדידות והחוסר. כך, גם אם יום אחד הקשר יתפרק, הוא כבר לא יחשוש מהלבד כי הוא למד להתמודד איתו.

האם כדאי ליצור קשר כשבן הזוג מבקש זאת?

לגבי המצבים שבהם בן הזוג בעצמו יוזם את הקשר, אליעד מסביר שחשוב לעשות אבחנה ברורה: אם בן הזוג מבקש קשר או יוזם אינטראקציה, מותר ורצוי לענות ולהיות מעורב. אין צורך להימנע מתקשורת אם הצד השני יזם אותה, וזה אפילו מומלץ אם מטרתו היא לשמר את תחושת הביטחון של בן הזוג. הבעיה מתחילה כאשר האדם עצמו יוזם את הקשר מתוך פחד מבדידות, שעמום, או צורך בשיתוף רגשי. במצבים אלו מומלץ להתאפק ולא ליזום קשר, כי בכך האדם יוצר לעצמו תלות ומעמיק את חרדת הנטישה שלו.

למה פיתוח תחביבים לא תמיד פותר את הבעיה?

אליעד מדגיש שפיתוח תחביבים ופעילויות חיצוניות הוא לא תמיד פתרון מושלם. אדם יכול להיות עסוק בשלל תחביבים, אך עדיין לסבול מתלותיות וחרדה ברגעים בהם הוא חש בדידות. כלומר, הבעיה אינה במחסור בפעילות, אלא בהתמודדות עם הרגשות הקשים שנוצרים כשהאדם לבד. אם למרות כל התחביבים, ברגע של תחושה שלילית האדם פונה לבן הזוג לתמיכה רגשית, הרי שהבעיה של התלות והחרדה טרם נפתרה.

הנקודה המרכזית לפי אליעד היא ללמוד להתמודד עם הרגעים הספציפיים שבהם האדם מרגיש רע וחש צורך בתמיכה. דווקא במצבים אלה, האדם חייב להחליט להתמודד לבד, ובכך הוא לומד להרגיש טוב עם עצמו באופן עצמאי, מה שיוביל לזוגיות בריאה ויציבה יותר.

איך ליישם את השיטה מבלי לפגוע בקשר הקיים?

אליעד מדגיש שהיישום של השיטה הזו צריך להיות זהיר ומחושב. אם האדם מרגיש שבן הזוג יפגע או יחשוב שקרה שינוי קיצוני בקשר, מותר לו ליצור קשר באופן מבוקר כדי לשמור על יציבות הזוגיות. כלומר, המטרה אינה להקצין או ליצור תחושת ריחוק מלאכותית, אלא לזהות ולנטרל רק את הפעמים שבהן האדם פונה לבן הזוג מתוך צורך רגשי עמוק של בדידות ותלות. במקרים שבהם האדם פונה כי הוא רוצה באמת לשמח את בן הזוג, או כי הוא רוצה למנוע פגיעה בקשר, זה לגיטימי לחלוטין. העיקרון הוא לא להפוך את בן הזוג למקור קבוע של תמיכה רגשית במצבי מצוקה ובדידות.

מהו הצעד הראשון והחשוב ביותר?

אליעד מדגיש שהצעד הראשון הוא פשוט להיות מודעים ולזהות את הרגעים שבהם מתעוררת התלות הרגשית. ברגע שאדם מודע לכך, עליו להחליט באופן מודע לא לפנות לבן הזוג בכל פעם שהוא מרגיש רע או בודד. עצם ההחלטה והמודעות יוצרות שינוי משמעותי ומובילות לעצמאות רגשית אמיתית. רק לאחר שלב זה, ניתן לשלב תחביבים או פעילויות אחרות, כשהמוקד תמיד נשאר ההתמודדות האישית עם תחושות הבדידות.

לסיכום, זוגיות בריאה מתחילה ביכולת של האדם להרגיש טוב עם עצמו כשהוא לבד. הדרך להשגת עצמאות זו היא באמצעות זיהוי הרגעים הספציפיים שבהם האדם מחפש תמיכה מבני הזוג, ובחירה מודעת שלא לפנות אליהם במצבים אלה. מי שלומד להתמודד עם הרגשות הללו באופן עצמאי יגיע לזוגיות חזקה, מאושרת ויציבה יותר, עם הרבה פחות חרדות ותלות רגשית.
מה הדרך ללמוד להיות לבד למרות שצמודים לזוגיות?

ההבנה המרכזית שהוצגה היא שבן אדם לא יכול להיות בזוגיות בריאה אם הוא לא בשל להיות לבד. השאלה החשובה שנשאלת היא "כמה טוב אתה מרגיש לבד?" לדוגמה, אם אדם אומר שהוא מרגיש טוב עם עצמו לבד רק ב - 2%, זה אומר שהוא לא בשל להיות בזוגיות יציבה ובריאה. אם הוא לא מצליח להתמודד לבד, הוא עלול להיתקל בבעיות של אובססיה, תלות, קנאה וחרדה בזוגיות, מה שיכול להוביל לכך שהוא יכביד על בן הזוג ויתקשה לשמור על הקשר. כלומר, בהתחלה חשוב ללמוד להרגיש טוב עם עצמך לפני שמקבלים החלטה להיות בזוגיות.

מה לעשות כדי ללמוד להרגיש טוב לבד גם כשיש זוגיות?

לבן אדם שמרגיש תלות בזוגיות ומבקש לדעת איך להתנסות בהרגשה של לבד, בלי להיפרד מהזוגיות, ניתן להמליץ לפתח תחביבים או לקחת זמן לעצמו. עם זאת, חשוב להבין שזו לא הפתרון המלא. החידוש שמוצע כאן הוא שכל פעם שבא לך ליצור קשר עם בן הזוג מתוך תחושת בדידות, עליך לעצור ולבחון למה אתה מרגיש צורך בזה. אם הסיבה היא כי אתה מרגיש רע לבד, אז עליך לא ליצור קשר ולחפש דרכים אחרות להתמודד עם התחושה הזו. אם אדם אומר לעצמו "אני לא יוצר קשר מתוך בדידות", הוא למעשה לומד להתמודד עם תחושת הרע לבד.

איך להתמודד עם תחושת הבדידות מבלי להיפגע בזוגיות?

במהלך היום, על האדם לזהות את הרגעים בהם הוא מרגיש צורך ליצור קשר עם בן הזוג בגלל תחושת בדידות או תחושת שעמום. ברגעים כאלה, האדם צריך לעצור ולשאול את עצמו אם הוא יוצר קשר כי רע לו לבד או מתוך רצון אמיתי ליצור קשר עם בן הזוג. אם התשובה היא "רע לי לבד", אז כדאי לא ליצור קשר. במקום זאת, כדאי למצוא דרכים אחרות להתמודד עם תחושת הבדידות.

האדם צריך להיות מסוגל להתמודד עם תחושות אלה לבד. כשיש תחושת רע, או שעמום, או צורך לשתף מישהו, הוא לא צריך לפנות אוטומטית לבן הזוג, אלא לחשוב על איך להתמודד עם זה בעצמו. אם לא נעשה זאת, אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב שבו לא נוכל להסתדר בלי התמיכה של בן הזוג, מה שיגביר את החרדה והפחד מנטישה.

מה לעשות כשבן הזוג פונה אליך ותרגיש שהיא מצפה ממך ליצור קשר?

במקרים שבהם בן הזוג פונה אליך ומבקש ממך ליצור קשר או מדבר על כך שאתה לא יוצר קשר, חשוב להבחין בין יצירת קשר מתוך תחושת חובה לבין יצירת קשר מתוך רצון אישי אמיתי. אם אתה יוצר קשר מתוך רצון אמיתי, זה בסדר. אבל אם אתה יוצר קשר רק מתוך תחושת בדידות, חשוב להימנע מכך. כלומר, אם אתה מרגיש צורך לשתף את רגשותיך רק כי רע לך לבד, חשוב להתאפק ולמצוא דרך להתמודד עם זה לבד.

במהלך היום, חשוב לדעת לזהות את הרגעים שאתה מרגיש רע או צריך תשומת לב ולטפל בזה בעצמך. כל עוד אתה לא מצפה מבן הזוג שיתן לך את מה שאתה לא מצליח לתת לעצמך, אז הקשר יהיה בריא.

למה לפתח תחביבים לא תמיד פותר את הבעיה?

לפעמים פיתוח תחביבים או העיסוק בפעילויות שונות לא מספיקים. אדם יכול להתחיל לעסוק בכל מיני תחביבים כמו ספורט, לימודים, תחביבים יצירתיים ועוד, ועדיין להרגיש תלותיות. הבעיה המרכזית היא איך להתמודד עם רגעי הבדידות שבהם האדם מרגיש רע ומחפש מישהו כדי לשתף את רגשותיו. השאלה המרכזית היא לא אם יש לך תחביבים, אלא אם אתה מצליח להתמודד עם תחושות אלו בלי לפנות אוטומטית לבן הזוג. אם אתה מפתח תחביבים אך עדיין מחפש את התמיכה מבני הזוג כשאתה מרגיש רע, אז לא פתרנו את הבעיה.

המהות היא לזהות את הרגעים שבהם אתה מצפה לקבל תשומת לב מהשני ולהפסיק לחפש את התמיכה הזו ממנו. אתה לא יכול לפנות כל הזמן לבן הזוג מתוך תחושת בדידות או צורך בהזדהות. עליך למצוא את הדרך להתמודד עם הרגשות הללו בעצמך.

לסיכום, הדרך להתמודד עם תחושת הבדידות היא לא בהכרח פיתוח תחביבים, אלא היכולת להפסיק לפנות לבן הזוג מתוך תחושת תלות או בדידות. ברגע שאתה מצליח להרגיש טוב לבד, תוכל להיכנס לזוגיות ממקום בריא יותר ותחווה פחות פחדים מהנטישה.
עכשיו לפעמים יש צורך לבן אדם שהוא בתוך זוגיות להתנסות בלהיות לבד ולהרגיש טוב לבד אוקי עכשיו נגיד מישהו שאל אותי איך הוא יכול לדעת כמה הוא בשל לזוגיות שאלתי אותו כמה אתה מרגיש טוב לבד עם עצמך בלי זוגיות אם אתה יודע שעד המוות אתה תהיה לבד בלי זוגיות כמה טוב יהיה לך הוא אמר לי שני אחוז אמרתי לו אז אתה שני אחוז בשל לזוגיות, אוקי בן אדם בשל לזוגיות לפי כמה שהוא יכול להרגיש טוב לבד בלי זוגיות והסיכוי שתצליח בזוגיות הוא לפי כמה שאתה יכול להצליח בלי זוגיות כי אם אתה תבוא לזוגיות ממקום שרע לך לבד רוב הסיכויים שאתה גם לא תצליח בזוגיות כי איכשהו אתה תזרוק את זה על השני, בסדר בן אדם שלא יכול להסתדר לבד הוא יהיה אובססיבי יהיה תלותי יהיה קנאי יהיה חרדתי ישגע את הבן אדם השני שהבן אדם השני ישלח אותו לעזאזל.

עכשיו מפה לשם משם לפה הבן אדם רוצה להתנסות הוא אמר אני החלטתי החלטה אני עכשיו רוצה למצוא דרך להרגיש טוב לבד, עכשיו מה זה אומר לכאורה שהוא צריך להיפרד להגיד אין בעיה אני אהיה לבד ארגיש טוב לבד אהיה לבד ואז נראה יתגלגל הלאה אבל בהנחה שהוא לא רוצה להיפרד הוא רוצה להישאר בזוגיות וללמוד להיות לבד אז מה התשובות שנתנו פה התשובות היו נכונות התשובות היו הוא צריך לפתח תחביבים צריך ללמוד לעשות דברים לבד וכו', אוקי אבל אני אחדד עוד דבר דבר שאני רוצה לחדד זה שהבן אדם צריך להחליט החלטה שבמשך היום כאשר הוא מרגיש צורך ליצור קשר עם הבן או הבת זוג בגלל שהוא מרגיש לבד שם הוא צריך לעצור זאת אומרת זה נכון מה שאמרו כאן שיהיה צריך לפתח תחביבים ותפתח תחביבים וכאלה.

אוקי אבל החידוש זה תחיה אותו דבר תחיה את היום שלך אותו דבר תעשה אותו דבר אותן פעולות וכשאתה מרגיש רצון להתקשר לחברה שלך כשאתה מרגיש רצון לדבר לפנות תשאל את עצמך למה מה הסיבה אם התשובה תהיה כי רע לי לבד יפה אל תיצור קשר עכשיו תמצא דרך להתמודד לבד, הבנו זאת אומרת המהות הייתה לא באופן כללי להגיד למישהו תפתח תחביבים למה כי יכול להיות שהוא יפתח תחביבים ועדיין במשך היום כשיהיה לו רע לבד אז הוא יתקשר לחברה שלו כי רע לו לבד כשאנחנו רוצים לתפוס את הרגעים הספציפיים האלה כשהוא מתקשר אליה כי רע לו לבד כי הוא צריך מישהו שיקשיב לו כי הוא צריך מישהו שיאהב אותו כי הוא צריך מישהו שיתמוך בו את הרגעים האלה לתפוס אותם ואותם לטפל.

כי החרדה של הבן אדם מהפרידה בן אדם מפחד שתהיה פרידה בדיוק בגלל הרגעים הספציפיים האלה שהוא במשך היום מרגיש בודד הבחורה מרגישה בודדה ואז היא מתקשרת לבן זוג שלה שולחת הודעה מתקשרת מה קורה מה שזה לא יהיה, אוקי למה כי בן אדם מרגיש צורך בקשר עם הבן זוג או בת זוג מה שצריך לעשות זה להחליט החלטה מעכשיו למשך שבוע שבועיים לא משנה מה להחליט החלטה אם הבת זוג נגיד פונה אלי אני עונה לה עונה לה אפילו הרבה לא פונה אלי לא פונה אליה בפרט אם אני מרגיש, אם נגיד הוא אומר לה בוקר טוב שיגיד לה בוקר טוב אבל אם יש את הרגעים האלה במשך היום של בן אדם מרגיש לבד שעמום מדוכא מרגיש צורך לשתף מישהו אל תעשה את זה תמצא דרך להרגיש טוב לבד כי זה הדברים שאתה תאבד אותם אם תהיה בלי זוגיות וזה הדברים שבגללם אתה מפחד לאבד את הזוגיות.

זאת אומרת אם אתה תמצא דרך שכל פעם כשרע לך ואתה רוצה תשומת לב תגיד אני לא מבקש ממנו תשומת לבד לא פונה אליו אני אמצא דרך כל פעם כשאני מרגיש רע אני ארגיש רע עם עצמי איך איכשהו אני אתמודד עם זה אני אחשוב שהבן אדם השני מת אז אם הבן אדם מול עצמו ימצא דרך להרגיש טוב לבד עכשיו הוא יכול להיות בזוגיות רגילה לחזור לזוגיות והוא כבר יודע שגם אם לא יהיה לי אותה גם אם לא יהיה לי אותו אני יכול להרגיש טוב לבד זאת בעצם הדרך להתנסות בלבד בלי לפרק את הזוגיות.

ש: אבל עלול לקרות.

אליעד: אתה צודק נכון, אתה הבנת מה הבנת מה אתה צריך לעשות אם אתה בתוך זוגיות ואתה רוצה.

ש: להרגיש טוב לבד.

אליעד: להתנסות בלהיות לבד וללמוד להיות לבד למרות שאתה בתוך זוגיות.

ש: אז מתי שרע לך אתה תרגיש שאתה רוצה לדבר עם בת הזוג אז לא לעשות את זה ולנסות להשיג את זה ממקום אחר.

אליעד: ואם רע לך תעשה מה שבא לך, לא למה לא?

ש: אבל היא יכולה לבוא ולהגיד למה אתה לא מדבר רק אני מדברת.

אליעד: לא משנה ממקום אחר הוא לא אמר מאיפה לא ממנה מבחינתי גם ממנו זה מקום אחר, עכשיו היא תתלונן למה אתה לא מדבר איתי אז תדבר איתה זאת לא הפואנטה פה אתה יכול לדבר איתה לא אתה יכול ליצור איתה קשר בשביל שאם אתה יוצר איתה קשר כי היא רוצה שתיצור איתה קשר זה בסדר אם אתה אומר אני יוצר איתה קשר כדי לעשות לה טוב אין בעיה ואם היא אומרת לך אני רוצה שתיצור איתי קשר ואתה יוצר איתה קשר במשך היום חמש פעמים זה בסדר אבל תמצא את המקרים שאתה יוצר איתה קשר כי אתה רוצה ליצור איתה קשר את זה תפסיק אבל אם אתה אומר לא דיברתי איתה כבר חמש שעות שהיא לא תיפגע צור קשר אין בעיה אבל אם אתה אומר אני רע לי אני חייב לשתף אני זה אני חייב ליצור איתה קשר אל תיצור איתה קשר אסור לך ליצור קשר זהו תמצא דרך להסתדר ואם לא כנראה שאחלה זוגיות יש לך.

ש: למה אני צודק אמרת שאני צודק למה?

אליעד: לא יודע מה אמרת.

ש: אוקי מה שרציתי לחדד קצת זה צריך לעשות את זה בזהירות כדי שהיא לא תרגיש באיזשהו שינוי פתאום.

אליעד: אבל זה מה שאמרתי עכשיו לא היית פה עכשיו דיברנו על זה עכשיו השנייה.

ש: לא מה אתה אמרת אתה אמרת שאם היא מבקשת שאתה תיצור איתה קשר זה בסדר.

אליעד: אם אתה יוצר איתה קשר כדי שהיא לא תחשוב שיש שינוי כדי שהיא לא תבגוד בך כדי שהיא לא תיפגע הכל בסדר גמור אבל יש לך לפעמים במשך היום רגעים שאתה חייב מרגיש צורך לשתף צורך לדבר צורך למשהו ואז אתה יוצר קשר ואתה יודע שגם אם לא תיצור קשר לא יאשימו אותך בשום דבר נכון.

ש: בסדר הוספה עכשיו שמה זה היה חלקי.

אליעד: לא זה היה מראש רק אתה לא שמעת את המילים.

ש: אני לא שמעתי יכול להיות אבל אם הבנתי את זה נכון הוא צריך לעשות את זה בזהירות כדי שהיא לא תרגיש.

אליעד: עכשיו תקשיבו זה יותר חשוב מאשר לפתח תחביבים לדוגמה למה כי יכול להיות בן אדם שיקח את העצה של לפתח תחביבים והוא יפתח תחביבים הוא נגיד התחיל לאהוב כדורגל והוא אוהב תחביבים אבל עדיין הוא תלותי זה לא משנה הוא יפתח כל יום שלוש שעות מעכשיו כל יום הוא נרשם לחדר כושר והתחיל לטוס לחלל אבל הוא עדיין תלותי כי כשרע לו מה הוא עושה עדיין מחפש תשומת לב מהבן זוג מחפש תשומת לב מהבת זוג לא פתרנו את הבעיה מבחינתי תהיה בלי תחביבים לא אכפת לי עם תחביבים בלי תחביבים בדיכאון לא אכפת לי מה תעשה רק כשרע לך תפסיק לצפות לקבל את זה מהשני זה הכל זה המחויב זאת המהות, עכשיו איך תתמודד אז יכול להיות שהפתרון זה לפתח תחביבים אולי אבל המחויב זה תמצא את הרגעים שבהם אתה מצפה לקבל מהשני משהו ותסתדר בלי זה תמצא דרך להסתדר בלי זה. הבנו?
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה, טיפול בקנאות בזוגיות, מפחד להישאר לבד, להיות לבד בזוגיות, לפתח תחביבים, להרגיש טוב לבד
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
לצאת מחרדה ודיכאון, אל שקט נפשי אמיתי - הספר על: פחד להישאר לבד, טיפול בפוביות, טיפול בכל הפרעות החרדה והפחדים, התמודדות עם כל חרדה או פחד, פתרון לכל סוגי החרדה והדיכאון, איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה ועוד...

אהבה הצלחה וחיים טובים בלי פחד - הספר על: פתרון לכל סוגי החרדה והדיכאון, פחד להישאר לבד, איך להצליח בזוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם גירושין? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לעשות יותר כסף? איך לחנך ילדים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להאמין בעצמך? איך לשתול מחשבות? איך לקבל החלטות? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך ליצור אהבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפרש חלומות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך למצוא זוגיות? איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיות מאושר ושמח? איך להיגמל מהימורים? איך לשפר את הזיכרון? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לא להישחק בעבודה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: טיפול בפוביות, האם לדומם יש תודעה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? האם הכל אפשרי? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם אפשר לדעת הכל? מי ברא את אלוהים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש אמת מוחלטת? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? אולי אנחנו במטריקס? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
איך להיגמל מכדורים נוגדי דיכאון? פחדים בתהליך של הקמת עסק מה הסיכוי שזה פחד פרנואידי? פחד להתאבד חרדה מתסמיני חרדה פחד לאבד את הקיום טיפול בחרדה מגביר חרדה למה דתיים מפחדים? פחד מבגידה פחד מהתגובה פחד שיפגעו בי רגשות פחד פחדים ממחלות אני מפחדת להתחיל איתו פחד מהבוס סרטי פורנו ופחדים לא הגיוניים איך לא לפחד ממלחמה עם אירן? שיטות טיפול בפחד גישה כמה זמן לוקח לטפל בדיכאון קשה? אני מפחד שהיא תבגוד בי דיכאון והתמכרות לסקס גלוטופוביה פחד לגור ברחוב פחד נגד כל הסיכויים חרדה עוצמתית פחד מכל דבר איך לא לפתח חרדת נטישה? חרדה קשה אני מפחד מבגידה למה כל הפחדים הם בגלל אמונה? דתיים מפחדים פחד ממישהו מפחדת מזוגיות מאיפה מגיע הפחד? מפחדת להתחיל עם בנים האם אפשרי לחיות בלי חרדה חברתית? פחד להסתכל על נחשים חרדות ופרנויות מה טוב בדיכאון? פחד לעשות תאונה פחד ללכת לראיון למה אני לא מפחד להתחיל איתה? ילד מפחד פחד לפתוח עסק להדחיק את הפחד ייאוש ודיכאון פחד שיצחקו עליך דיכאונות פחד מכישלון בכל תחום למה הילדה פחדנית? האם כדאי לא לפחד מהמוות? פחד לא הגיוני מהקורונה איך נובעת חרדת ביצוע? להתגבר על חרדות להתמודד עם הפחד מהמוות איך לא לפחד לגשת למישהי? לצאת מכל סוגי החרדות פחד להשתגע והתייעלות למה אני בחרדה? לחיות בלי חרדה חברתית חרד מבגידה ממה נובעת חרדה? התמודדות עם פחד לאבד שליטה פחד למכור לא לפחד להיפרד פחד מאובדן חרדה מוצדקת הפרעות חרדה עמוקות פחדים לא הגיוניים דיכאון מכישלון בטסט אי אפשר לחיות בלי שום חרדה להתגבר על פחד מדחייה פחד ואמונה למה הלקוח מפחד לקבל החלטה במקום? לנטרל כל פחד פחד להתחיל עם נשים יפות לטפל בהפרעות חרדה אני מפחד שהיא תגיד לי לא... חרדת ביצוע אצל נשים חרדה חסרת אונים טיפול תרופתי בדיכאון חרדה שקרית אושר יוצר פחד להפסיק דיכאון פחד ממערכת יחסים מחייבת ללמוד לפחד פחות דיכאון פתאומי מפחדת לבזבז איתו את הזמן למה המוח מפחד מדברים לא הגיוניים? לא לפחד לפתח שיחה עם בחורות פחד כללי מהחיים דיכאון לאחר פרידה התמודדות עם חרדת נטישה פחד מבגידה זוגית לא סובל מהחרדה טיפול בחרדה פתאום יש לי פחד לטפל בפחד עוצמה של פחד פחד להתמסר עוד נושאים ...
האתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר, מאמן אישי לצאת מחרדה, מאמן אישי לצאת מחרדות בנושאי פחד להישאר לבד - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Anxiety-Treatment.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2969 שניות - עכשיו 24_12_2025 השעה 05:33:21 - wesi10